WhatsApp
Yükleniyor...

Neden Elektronik Mağaza? E-Ticaret Nedir?

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Neden Elektronik Mağaza? E-Ticaret Nedir?
20 Haziran 2022, 12:56 0 Yorum 758 Okuma

Günümüz teknolojini ele alırsak artık tabiri caizse herşeyin elektronik ortamda satılmaya başlandığını farkındayız. Her gün yeni bir çok sitenin internet ortamına açıldığı günümüzde, insanların aklına ilk gelen soru "Neden E-Ticaret?" olmaktadır. Küçük mahalle bakkalarının bile işlerini internet ortamına taşıdığını hesaba kattığımızda, e-ticaret'in neden bu kadar tercih edilmesi sebepleri de haliyle merak ediliyor. Gerçekten, neden e-ticaret? Aslında bu sorunun kesin net bi cevabı yok. Sanal mağazalar müşterilerine sağladığı kullanım kolaylığı bi yana, firmaların elde ettikleri daha az masrafla elde ettiği kazançlar en önemli kılan tercih sebeplerinden biridir. 

Özellikle yurtdışında sadece internet üzerinden satış gerçekleştiren şirketleri yaptığı büyük cirolar, sanal alemin ne kadar büyük bir pazara sahip olduğunu görüyoruz. Yeni "Türk Ticaret Kanunu" ile artık her işletmenin bir web sitesi sahibi olması zorunluluğu getirilirken, sürekli büyüyen ve gelişen bu pazarda pay almak çok önemli.

  • 24 saat açık hiç kapanmayan bir mağaza. Bu sanal mağazada belirli bir açılış/kapanış süresi bulunmadığından 7/24 saat hizmet veren ürünlerinizin satışını yapan bir pazarlama stratejisi herkese cazip gelmekte. Bunu gerçek hayatla kıyaslarsak çok büyük bir avantaj olduğu su götürmez bir gerçektir. 
  • Daha düşük maliyet. Gerçek hayata kıyasla çok çok daha düşük maliyetlere mağazanızı açabilirsiniz. Gerçek bir mağazanın giderleri göz önünde bulundurursak tabiri caizse neredeyse bedavaya mağaza sahibi olabilirsiniz. Bu pazarda reklam gibi kalemler haricinde pek bir gideriniz olmaz.
  • Geniş bir müşteri kitlesi. Gelişen ülkemizde artık herkesin elinde akıllı telefon, evlerinde internet bağlantıları sağlanmakta. E-ticaret olayına da gayet ısınmış bulunmaktayız. Sıradan bir internet kullanıcısı bile bir ürünü almadan önce internetten araştırma yapıyor. Biz size bu pazarda hem ülkemizde hemde dünyaya ürün satma fırsatını sağlıyoruz.
  • Yeni bir deneyim. Sıradan ticaret anlayışı bi yana, sürekli yeniliklere açık firmaların en gözde tercihlerinden e-ticaret daha fazla kazanç elde etmenizin kapılarını aralıyor. 

Tabi ki bu maddeler daha da çoğaltılabilir, fakat şunu da belirtmek isteriz ki sanal mağazaya başlamadığınız her günün size müşteri ve kazanç kaybettirdiğini belirtmek isteriz. Sizde bu pazarda yerinizi almak isterseniz Mir-As Soft olarak profesyonel ekibimizle sizlere hizmet vermekten gurur duyarız. 

Peki Bizi Neden Seçmelisiniz?

* Bu sektörde 15 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz. 
* Tüm ürünlerimizde kredi kartlarınıza 12 ay taksit imkanı sağlıyoruz. 
* Sitelerinizi gün içerisinde 2 saatte kurup teslim etmekteyiz. 
* Profesyonel ekibimiz 7/24 sizlere destek sağlamakta. 

Detaylı tüm sorularınız için İletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz veya sol alt köşede bulunan WhatsApp ikonuna tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Saygılarımızla
Mir-As Soft Yönetimi

Okuyucu Yorumları

0 Yorum